Veranda’s en Houtbouw

De tuin met uw woning integreren is een actuele trend die er voor zorgt dat u optimaal kunt genieten van de buitenruimte. Om dit te kunnen realiseren is een veranda, overkapping, tuinschuur of vlonder een niet te missen element.

Buiten de functionele gemakken die een dergelijk element biedt, geeft hout een natuurlijke en duurzame uitstraling aan uw tuin. Hout leeft!

Loohuis Schuttingen en Tuinhout biedt hierin maatwerk. In een persoonlijk overleg met u ontwerpen wij uw ideale veranda, vlonder of tuinschuur. In onze werkplaats bouwen wij deze dan prefab. Vervolgens komt onze bouwploeg deze vakkundig plaatsen. Door deze werkwijze worden uw wensen vertaalt in een prachtig resultaat.

Voor meer informatie? Neem gerust even contact met ons op, of kom langs.

Enkele voorbeelden

Nicky Koel

Erg tevreden over het opgeleverde resultaat! Ze werken volgens afspraak, denken graag mee en zijn oplossingsgericht, waardoor wij gele jaren plezier gaan hebben van onze nieuwe schutting! Zeer tevreden, en ik kan Loohuis Schuttingen van harte aanraden als bedrijf!

Rudie Tijink

Alles mooi afgewerkt. Prima prijs kwaliteit verhouding. Wij zijn zeer tevreden 😀👍.

Jakko Braamse (Freejack273)

Duidelijke voorlichting, goede prijzen en snelle service. Zeer tevreden met mijn schutting.

Hans Pieper

Voor een goede en mooie schutting moet je bij Loohuis zijn. Loohuis schuttingen maakt uw schutting op maat zoals u deze graag wilt.

Gea.A Mulder

Vriendelijk personeel, goede kwaliteit en service

Pascal D Stopel

Goed en eerlijk bedrijf. Meer als tevreden.

Lucienne Gelauff

Mooie schutting en snel en vakkundig geplaatst top jongens

Florian Beltman

Loohuis heeft in onze gehele straat de schuttingen geplaatst. De schuttingen zien er super uit en de service is uitstekend. Bij vragen zijn ze goed bereikbaar. Ik raad Loohuis iedereen aan.

Alma Heijink

Prima service zou later geplaats worden maar na een telefoontje was er zonder moelijkheden nu al geplaats super gedaan, kan het iedereen aanbevelen