Geventileerde schermen

Geventileerde schermen zijn schermen die bestaan uit een twee- of drietal horizontale planken planken, met aan weerszijden verticaal gemonteerde planken. 

Een belangrijk voordeel van een geventileerd scherm is dat de wind door het scherm kan.  Hierdoor heeft vocht minder kans. Bovendien is de schutting minder gevoelig voor storm.

Een tweede voordeel van een geventileerd scherm is dat de planken n.a.v. temperatuurwisselingen vrijer kunnen werken. Hierdoor zijn planken minder onderhevig aan trekken en scheuren. 

De geventileerde schermen zijn in uiteenlopende soorten beschikbaar.

  • 21 planks: 2 horizontale planken met 10 verticale planken voorzijde, 9 verticale planken achterzijde.
  • 22 planks: 2 horizontale planken met 10 verticale planken voorzijde, 10 verticale planken achterzijde.
  • 24 planks: 2 horizontale planken met 11 verticale planken voorzijde, 11 verticale planken achterzijde.
  • 25 planks: 3 horizontale planken met 11 verticale planken voorzijde, 11 verticale planken achterzijde.
  • Fijnbezaagd: Geventileerd scherm met 2 of 3 horizontale 14 cm planken en gewenst aantal verticale 20 cm breed planken.

Bij de 22, 24 en 25 planks schermen wordt het metalen bevestigingsmateriaal bij het plaatsen in het scherm geïntegreerd. Zodat deze aan beide zijden niet zichtbaar is.  Deze schermen zijn verkrijgbaar in geïmpregneerd grenen, douglas of red class hout.  Tevens kunnen de schermen in een zwarte kleur geleverd worden.  

Enkele voorbeelden

Nicky Koel

Erg tevreden over het opgeleverde resultaat! Ze werken volgens afspraak, denken graag mee en zijn oplossingsgericht, waardoor wij gele jaren plezier gaan hebben van onze nieuwe schutting! Zeer tevreden, en ik kan Loohuis Schuttingen van harte aanraden als bedrijf!

Rudie Tijink

Alles mooi afgewerkt. Prima prijs kwaliteit verhouding. Wij zijn zeer tevreden 😀👍.

Jakko Braamse (Freejack273)

Duidelijke voorlichting, goede prijzen en snelle service. Zeer tevreden met mijn schutting.

Hans Pieper

Voor een goede en mooie schutting moet je bij Loohuis zijn. Loohuis schuttingen maakt uw schutting op maat zoals u deze graag wilt.

Gea.A Mulder

Vriendelijk personeel, goede kwaliteit en service

Pascal D Stopel

Goed en eerlijk bedrijf. Meer als tevreden.

Lucienne Gelauff

Mooie schutting en snel en vakkundig geplaatst top jongens

Florian Beltman

Loohuis heeft in onze gehele straat de schuttingen geplaatst. De schuttingen zien er super uit en de service is uitstekend. Bij vragen zijn ze goed bereikbaar. Ik raad Loohuis iedereen aan.

Alma Heijink

Prima service zou later geplaats worden maar na een telefoontje was er zonder moelijkheden nu al geplaats super gedaan, kan het iedereen aanbevelen