Dichte schermen

Bij dichte schuttingen worden de planken om en om op elkaar geschroefd. Aan de boven- en onderzijde wordt een speciale regel bevestigd, hetgeen het totaal goed bij elkaar houdt.

Het voordeel van dichte schermen is dat bijvoorbeeld de begroeiing van de buren nauwelijks door schutting heen kan groeien. Echter door de dichte structuur zijn deze schermen ten opzichte van geventileerde schermen meer gevoelig voor weersomstandigheden. Hierdoor kunnen is de kans op een gescheurde plank of het trekken van een plank groter.

De dichte schermen zijn leverbaar in fijnbezaagd grenen of douglas en kunnen eveneens in een zwarte kleur worden geleverd.

Enkele voorbeelden

Nicky Koel

Erg tevreden over het opgeleverde resultaat! Ze werken volgens afspraak, denken graag mee en zijn oplossingsgericht, waardoor wij gele jaren plezier gaan hebben van onze nieuwe schutting! Zeer tevreden, en ik kan Loohuis Schuttingen van harte aanraden als bedrijf!

Rudie Tijink

Alles mooi afgewerkt. Prima prijs kwaliteit verhouding. Wij zijn zeer tevreden 😀👍.

Jakko Braamse (Freejack273)

Duidelijke voorlichting, goede prijzen en snelle service. Zeer tevreden met mijn schutting.

Hans Pieper

Voor een goede en mooie schutting moet je bij Loohuis zijn. Loohuis schuttingen maakt uw schutting op maat zoals u deze graag wilt.

Gea.A Mulder

Vriendelijk personeel, goede kwaliteit en service

Pascal D Stopel

Goed en eerlijk bedrijf. Meer als tevreden.

Lucienne Gelauff

Mooie schutting en snel en vakkundig geplaatst top jongens

Florian Beltman

Loohuis heeft in onze gehele straat de schuttingen geplaatst. De schuttingen zien er super uit en de service is uitstekend. Bij vragen zijn ze goed bereikbaar. Ik raad Loohuis iedereen aan.

Alma Heijink

Prima service zou later geplaats worden maar na een telefoontje was er zonder moelijkheden nu al geplaats super gedaan, kan het iedereen aanbevelen