Groene erfafscheidingen

Groen moet je doen!  Loohuis is er ook voor de tuinliefhebber met groene vingers. 

Naast de reguliere schuttingen en hekwerken kunnen wij ook diverse groene erfafscheidingen voor u realiseren. Een groene erfafscheiding leeft. Vogels en insecten vinden er hun plekje. En dit draagt dan bij aan de biodiversiteit in uw eigen tuin.

Het geraamte van de groene erfafscheidingen kan worden uitgevoerd in zowel betonpalen met trellis dan wel een volledig metalen hekwerk.

Het meest populair zijn de erfafscheidingen die met Hedera Helix (klimop) worden uitgerust. Voordelen van Hedera’s zijn dat ze snel groeien, sterk zijn en groenblijvend. 

Bovendien kunnen diverse kant en klare elementen met verschillende vegetatiesoorten worden geleverd. Zodat u na plaatsing direct een dichte groene afscheiding heeft.

Voor meer informatie? Neem gerust even contact met ons op, of kom langs.

Enkele voorbeelden

Nicky Koel

Erg tevreden over het opgeleverde resultaat! Ze werken volgens afspraak, denken graag mee en zijn oplossingsgericht, waardoor wij gele jaren plezier gaan hebben van onze nieuwe schutting! Zeer tevreden, en ik kan Loohuis Schuttingen van harte aanraden als bedrijf!

Rudie Tijink

Alles mooi afgewerkt. Prima prijs kwaliteit verhouding. Wij zijn zeer tevreden 😀👍.

Jakko Braamse (Freejack273)

Duidelijke voorlichting, goede prijzen en snelle service. Zeer tevreden met mijn schutting.

Hans Pieper

Voor een goede en mooie schutting moet je bij Loohuis zijn. Loohuis schuttingen maakt uw schutting op maat zoals u deze graag wilt.

Gea.A Mulder

Vriendelijk personeel, goede kwaliteit en service

Pascal D Stopel

Goed en eerlijk bedrijf. Meer als tevreden.

Lucienne Gelauff

Mooie schutting en snel en vakkundig geplaatst top jongens

Florian Beltman

Loohuis heeft in onze gehele straat de schuttingen geplaatst. De schuttingen zien er super uit en de service is uitstekend. Bij vragen zijn ze goed bereikbaar. Ik raad Loohuis iedereen aan.

Alma Heijink

Prima service zou later geplaats worden maar na een telefoontje was er zonder moelijkheden nu al geplaats super gedaan, kan het iedereen aanbevelen